Shipping to every country - return up to 14 days after receipt Return up to 14 days after receipt
The logo of Sliding Tiger: an animated sliding tiger

Review FR1-boot

This blog does not exist in English. Below you will find the Dutch version of this blog.
fr fr1 boot only black

De FR1-boot, waar moet ik beginnen?
Dit is een uitstekende keuze die niet enkel comfortabel is, maar ook zeer reactief! Elke beweging voelt natuurlijk en goed aan, waardoor je heel soepel en vrij kunt skaten.

De goede kwaliteit van de buckles is zeker ook een pluspunt. Deze zijn namelijk gemaakt uit alluminium en gaan heel lang mee. Wat ook opvalt is het originele design van de onderste eneklbuckle waarin het FR logo in verwerkt zit.
De boot zelf is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal dat tegen een stootje kan.

De FR1 boot is ideaal voor urban en slalom skaten.
Dankzij de hardshell voel je u stevig en veilig in de skates.
De liner zelf voelt als een pantoffel, dit geeft heel veel comfort. Ik kan zonder probleem een hele dag op mijn skates staan. Je hebt mij misschien al in de sliding tiger winkel op skates zien staan :)

Een ander groot voordeel is dat alle onderdelen van de skate vervangbaar zijn. Dus stel dat er toch iets kapot gaat hoef je niet een hele nieuwe skate te kopen, maar je kan enkel het kapotte onderdeel vervangen. (Alhoewel een kapot onderdeel een goed excuus is voor nieuwe skates aan te kopen ;) )
Wat ook zeer tof is, is om uw skates te customizen. Je kan een kleurtje toevoegen aan je skates, dit kan door bv de slider te vervangen met een gekleurde slider. Of een gekleurde cuff op je skate zetten.Wat nog leuk is, is je cuff vol stikkers plakken en hier je persoonlijke stijl in steken.

Al bij al kan ik De FR1 boot enkel aanbevelen!
Zeer goede kwaliteit, hoog comfort en de mogelijkheid om onderdelen te vervangen/customizen maakt deze boot een uitstekende keuze voor iedere skater!

Amelie

Next blog: THE AFTERCLASH DEPRESSION
Previous blog: Review FR Rockerable Freestyle Frame